Preview Mode Links will not work in preview mode

KetogenPodden


Feb 28, 2021

Få gode råd om utstyr og ketogen kokekunst fra en proff kokk. Svein Iversen holder kurs i matlaging, og er forfatteren bak Ketogen kokebok som Epilepsiforbundet og Spesialsykehuset for epilepsi (SSE) ga ut for en tid siden.

I denne episoden gir han deg råd om ketogen matlaging, oljer, andre råvarer, kniver, utstyr og ikke minst hva du skal gjøre hvis bernaisen skiller seg….

Ketogen kokebok fra Epilepsiforbundet og Spesialsykehuset for epilepsi finner du her: https://oslo-universitetssykehus.no/seksjon-behandling/Documents/Ketogen_kokebok_2018_web_OUS.pdf

Nutricias hefte med ketogene oppskrifter finner du her: https://www.nutricia.no/wp-content/uploads/2020/12/Matglede-med-ketogen-diett-mobil-utgave.pdf

Vi tar gjerne imot dine spørsmål og kommentarer på ketogenpodden@gmail.com. Vi vil svare på utvalgte henvendelser i en senere episode av KetogenPodden.

KetogenPodden er et samarbeid mellom Epilepsiforbundet og Nutricia. Programleder er Steffen Fjærvik. Serien er produsert av Roy Hovdan og Hovdan.Com AS.

x (x)